O meni

Luna Jovanović – short biography

Luna Jovanović – kratka biografija umetnika

Luna Jovanović završila je osnovne studije na katedri za fotografiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu (2013), master studije na interdisciplinarnim studijama na Univerzitetu umetnosti u Beogradu (2015), na odseku Teorija umetnosti i medija i master studije na likovnom odseku Akademije umetnosti u Novom Sadu (2022). Trenutno je na doktorskim akademskim studijama na likovnom odseku Akademije umetnosti u Novom Sadu.
Dvostruki je stipendista fonda Dositeja za mlade talente Republike Srbije, te dobitnica fotografske nagrade Memorijal Dragoljub Tošić (2009). Priredila je devet samostalnih izložbi Učesnica je na brojnim kolektivnim izložbama i festivalima u Srbiji i inostranstvu. U periodu od 2017. do 2022. godine autor je i predavač na radionicama neformalnog obrazovnog karaktera iz oblasti primenjene fotografije koje održava u Novom Sadu i Beogradu. Fotografske reportaže i umetnički portfolio objavljuje u časopisu za savremenu kulturu Vojvodine, Nova Misao , Oblakoder magazinu (2022), Original magazinu (2020), magazinu Bazar (2017), magazinu Before After (2017), Elle magazinu (2015), Travel magazin Srbija (2014).

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, nonumy animal mei cu, sed no quas vocibus consulatu. Ea aeterno nusquam vim. Usu ea quando aliquip integre, vitae detraxit id qui, saepe vocent contentiones ut cum.

Kontakt

9 + 2 =

error: Content is protected !!